Video Tutorial Step By Step Bisnes Ebay

thumbnail

Pada post kali ini saya menulis review tentang video terbaru iaitu praktikal setup bisnes di ebay dari awal sehinggalah proses penghantaran parcel kepda pelanggan anda.

Sebelum ini saya banyak kongsikan artikel-artikel berkaitan bisnes di ebay di blog saya ini. Daripada pemerhatian saya, masih ramai yang kurang faham bagaimana untuk memulakan bisnes di ebay dengan betul.

Objektif kami adalah untuk membantu seramai mungkin dikalangan rakan-rakan kita supaya mempunyai perniagaan online yang boleh diusahakan secara sambilan dari rumah.

Oleh itu, Sifu Zul Ariffin telah mengambil satu Inisiatif bagi membantu anda semua supaya berjaya membina empayer perniagaan anda di ebay.

Beliau telah siapkan lebih 30 video berbentuk tutorial bagaimana setup akaun ebay dari kosong sehinggalah berjaya membuat jualan.

Dalam video-video tersebut, apa yang bestnya, anda akan belajar macam mana nak bermula dari kosong sehinggalah berjaya buat jualan.

Dan apa keistimewaan video ini adalah, sifu Zul Ariffin akan tunjukkan walaupun dengan akaun yg baru beliau create, jualan masih boleh di buat. Dan beliau akan update dari semasa ke semasa proses bagaimana jualan boleh berlaku di ebay bermula dari kosong.

Apa yg beliau kongsikan adalah sepenuhnya dari case study beliau menjalankan bisnes di ebay.

Bagaimana strategi beliau setup akaun dari zero sehingga mendapat status power seller + top rated seller di ebay.

Tak perlu ada banyak akaun, cukup hanya 1-2 akaun sudah memadai. Yang penting akaun adalah berkualiti, paypal tak hold duit, selling limit tinggi.

Apa yang paling penting ialah tau strategi macam mana nak mencari barang-barang yang hot dan tau macam mana nak mengenalpasti barang vero atau tak vero.

Dan juga tau kat mana nak dapat supplier termurah dan boleh buat secara dropship.

Semuanya beliau kongsikan satu persatu di dalam video ebay intelligence.

Boleh tengok gambar di bawah untuk info lanjut:


Dalam video ni juga beliau rakamkan untuk 1 topik dalam 1 video, so anda takkan bosan nak tonton video dalam skala yang terlalu panjang.

1. Setup windows
2. Pengenalan IP address
3. Kad kredit,kad debit & VCC
4. Setup mozilla firefox
5. Avatar
6. Daftar akaun gmail
7. Daftar akaun ebay
8. Daftar akaun paypal
9. Verify ebay
10. Verify paypal
11. Link paypal dan ebay
12. Sign out ebay paypal dan email
13. Beli barang auction & BIN
14. Ebay DSR
15. Daftar akaun terapeak
16. Research advance search new
17. Research terapeak method
18. Cara listing secara BIN dan auction
19. Cara membina title SEO keadah terapeak
20. Cara membina title SEO keadah manual
21. Cara menentukan harga untuk menjual
22. Cara proses order bila barang terjual
23. Daftar akaun aliexpress
24. Cara proses order di aliexpress
25. Cara dapatkan gambar di aliexpress
26. Gara edit gambar guna photoshop
27. Daftar akaun forwarder agent
28. Daftar akaun tabaoo & 1688
29. Setup warehouse address
30. Forwarder SOP

Bukan sahaja anda boleh belajar prosesnya, malahan beliau juga kongsikan semua niche dan lubuk supplier yang beliau gunakan tanpa sebarang “hidden” yang ramai ebayer simpan diam-diam.

Ya..video ini telah siap lebih 100% dan sudah ada lebih 30 video, pada masa akan datang beliau akan update video lagi berbentuk tutorial tentang diari perjalanan beliau setup akaun dari zero sehinggalah dapat profit serta cabaran-cabaran yg dihadapi ketika menjalankan bisnes ebay untuk anda belajar.

Berapa harga video ini?

Dengan nilai yang beliau kongsikan ini, harganya adalah RM289.

Tapi berita baik untuk anda!

Untuk masa terhad (siapa cepat dia dapat) sifu Zul Ariffin memberi peluang kepada anda utk memiliki 30 video tutorial ebay ini pada harga super duper murah iaitu berharga RM89 sahaja.

Anda dah jimat RM200. Jika anda berminat bolehlah buat tempahan sekarang sementara masih harga promosi.

Ramai yang bertanya pada saya mana yang lebih bagus ebook atau video tutorial. Untuk newbie saya rekomen anda dapatkan video tutorial kerana ianya lebih mudah difahami step by step. Sambil menonton video tutorial, anda boleh terus follow setup bisnes ebay dari awal sampailah delivery item kepada pelanggan anda.

>> KLIK SINI UNTUK ORDER

PS – Jika anda rasa pelaburan ini mahal. Cuba bayangkan keuntungan yang bakal anda peroleh di Ebay hasil daripada ilmu yang anda peroleh daripada ebook ini. Income anda mungkin akan jadi lebih berlipat-kali ganda daripada nilai pelaburan ini!

Take it or Leave it.

 

Back To Top